Wij zijn erkend gasdealer voor het verzorgen van diverse gasflessen voor verkoop en gasvulling. Ons assortiment bestaat uit propaan en butaanflessen, Campingaz , Bene Gas light en Industriegas.

Propaan- en butaanflessen worden gekenmerkt door hun veelzijdig toepassingsmogelijkheden; ze zijn universeel en kunnen worden aangepast aan de behoeften van elke klant. Dankzij het hoge warmtevermogen is slechts een relatief klein volume nodig voor een grote hoeveelheid energie. Butaan is voornamelijk bestemd voor kooktoepassingen en leent zich ook perfect als energiebron voor uw barbecue. Propaan is echter voor meerdere doeleinden geschikt. U kunt deze brandstof gebruiken voor de verwarming in het huishouden, of op de camping of op de boot. Bovendien is het een mobiel en autonoom product waardoor deze brandstof uitermate geschikt is voor de bouwsector en als energiebron voor diverse industriƫle toepassingen.

Propaan en butaan wordt opgeslagen in flessen die voldoen aan de hoge eisen die klanten stellen op het gebied van kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. DZM -Verhuur biedt u de keuze uit flessenassortiment met verschillende inhoudsmaten en opslagmogelijkheden voor multifunctioneel gebruik.

DSC_1865 (Medium)
Butaan gas
jsp 5
JSP Gas 5KG
51KPAlv-sZL._SY300_ (Medium)
Campergaz 200
3106
Coleman C500
cv470_1
CAMPINGAZ CV 470 Plus
jsp 10.5
JSP Gas 11KG
jsp 2.5
JSP Gas 2,5KG
primavera_10kg
PRIMAGAZ 10KG
primavera_5kg
PRIMAGAZ PrimaVera 6KG